"Özil is precies de man die we nodig hadden"

2 oktober 2013, 08:49

Arsene Wenger is, soms tot frustratie van de Arsenal-supporters, niet een manager die snel de portemonnee trekt. Maar áls de Fransman de buidel trekt, is het meteen raak. De komst van Mesut Özil blijkt nu al een meesterzet van de ervaren coach te zijn. Nadat Özil de afgelopen weken in de competitie meerdere keren zijn waarde bewees, leidde de Duitser zijn ploeg met een doelpunt en een assist ook hoogstpersoonlijk aan de winst in de belangrijk Champions League-wedstrijd tegen Napoli (2-0).

Olivier Giroud, de maker van de 2-0, is vol lof over de manier waarop Özil het spel van Arsenal naar zich toe trekt. "Vooral vanavond was Mesut ongelooflijk", zegt de Franse spits op de website van de UEFA. "Hij is altijd aanspeelbaar en we begrijpen elkaar goed op het veld. Hij weet altijd op het juiste moment de juiste actie te maken."

Zijn treffer tegen Napoli, de 1-0, was voor Özil zijn eerste doelpunt voor Arsenal. "Dat klopt, maar hij heeft al heel veel voor ons betekend", benadrukt Giroud. "Ik denk dat hij al wel vijf of zes assists gegeven heeft. Özil is precies de man die we nodig hadden."

Mede dankzij Özil staat Arsenal aan kop in CL-groep F én de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen