'Sunderland presenteert Poyet binnen 24 uur'

7 oktober 2013, 13:58

Gus Poyet wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe manager van Sunderland. Hij volgt daarmee Paolo Di Canio op, die twee weken geleden werd ontslagen. Sky Sports meldt dat de komst van Poyet binnen 24 uur wordt bevestigd.

De Uruguayaanse manager zat sinds 23 juni van dit jaar zonder club, nadat hij ontslagen werd bij Brighton Hove & Albion. Hij was toen al ruim een maand geschorst, nadat hij spelers had verteld niet zeker te zijn van een langer verblijf bij de club. Hij ging zonder succes in beroep tegen het ontslag.

"Het is vitaal dat Sunderland in de Premier League blijft", liet clubeigenaar Ellis Short optekenen in het programmablaadje voorafgaand aan het duel met Manchester United, afgelopen zaterdag. "Zoals elke supporter willen we ook bij de club zelf graag succes zien op de lange termijn." Haast werd daarom niet gemaakt met de aanstelling van een nieuwe manager.

Met Kevin Ball als interim-manager vergaat het Sunderland nog altijd slecht. Hoewel er in de League Cup gewonnen werd van Peterborough United, dat uitkomt op het derde niveau van Engeland, werd er in de competitie verloren van Liverpool en Manchester United. De ploeg staat op de laatste plaats van de Premier League, met slechts één punt uit zeven duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen