Van Marwijk baalt: "HSV verdiende de winst"

21 oktober 2013, 08:20

Hamburger SV toonde zondag karakter in de competitiewedstrijd tegen VfB Stuttgart. Drie keer kwam de ploeg op achterstand, drie keer wist het langszij te komen. Toch is coach Bert van Marwijk niet tevreden over de uiteindelijke 3-3 eindstand.

"Over de hele wedstrijd gezien is dit geen terecht gelijkspel", vindt hij. "De cijfers spreken in dit geval voor zich. De cornerverhouding was tien tegen nul, het aantal schoten op doel twintig voor ons tegen negen voor Stuttgart. We verdienden de zege."

"Aanvallend ontbrak het ons aan een beetje geluk", vervolgt Van Marwijk op de site van zijn club. "Maar op dit moment vind ik de manier waarop we spelen, belangrijker dan het resultaat. En ik vond ons goed, we hebben met lef en snelheid gespeeld en bij vlagen mooi voetbal laten zien. Toch hebben we nog iets te veel fouten maakten. Bovendien is Stuttgart zeer effectief omgesprongen met de kansen die het kreeg."

Door de remise staat Hamburger SV na negen wedstrijden op negen punten, goed voor de vijftiende plaats. Het staat hiermee net boven de rode degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen