Van Marwijk wil vermaken voor eigen publiek

17 oktober 2013, 19:56

Zondag ontvangt het Hamburger SV van trainer Bert van Marwijk VfB Stuttgart. Het is voor de Nederlandse oefenmeester zijn eerste thuiswedstrijd als eindverantwoordelijke in Noord-Duitsland.

De oud-bondscoach wil zijn goede start in Hamburg (4 punten uit 2 wedstrijden) een passend vervolg geven. "Mijn eerste thuiswedstrijd, dat is natuurlijk iets bijzonders. Maar veel belangrijker is dat we ons elke week een stukje verbeteren. Komend weekend willen we daarom de fans gaan vermaken", aldus Van Marwijk, die in zijn eerste weken vooral hamert op een goede instelling van zijn spelers. "We moeten positief blijven. En wie dat niet is, heeft bij mij een probleem."

Aanvoerder Rafael van der Vaart is erg tevreden over de manier waarop zijn landgenoot de lijnen uitzet bij HSV. "Hij verricht hier fantastisch werk. Ik ben ervan onder de indruk hoe hij de ploeg onder handen neemt."

Toch waakt de Oranje-international voor teveel optimisme. HSV staat met 8 punten uit 8 wedstrijden immers nog steeds op een teleurstellende 15e plek in de Bundesliga."Twee weken terug stelden we nog helemaal niets meer voor en nu moeten we het alweer over de Europa League hebben. Maar het is ons vorig seizoen ook al niet gelukt om ons daarvoor te plaatsen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen