"Van Persie maakt kans op minuten tegen Stoke"

25 oktober 2013, 15:34   Bijgewerkt: 25 oktober 2013, 15:39

Robin van Persie zal normaal gesproken komende zaterdag weer in actie komen voor zijn ploeg Manchester United. Trainer David Moyes sprak de verwachting uit dat de aanvaller in het Premier League-duel met Stoke City gewoon van de partij zal zijn.

"Robin maakt een goede kans om minuten te maken. Hij heeft wat problemen met zijn tenen en zijn lies, maar het komt wel goed", zegt Moyes op de clubsite. "Hij heeft ook weer getraind."

Afgelopen woensdag werd Van Persie voor de Champions League-wedstrijd tegen Real Sociedad uit voorzorg aan de kant gehouden. Op die manier werd hem meer tijd geboden om te herstellen van de blessure die hij opliep voor de interland Turkije- Nederland van anderhalve week geleden.

Moyes kan verder niet beschikken over een volledige selectie. Tom Cleverley ontbreekt nog, hij is herstellende van een kuitblessure. Ook de inzet van Danny Welbeck is nog niet zeker: de spits kampt met vocht in zijn knie. Zomeraankoop Marouane Fellaini heeft een polsblessure, maar heeft daarvoor een beschermend bandje gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen