ADO laat tanden zien tegen matig Cambuur

9 november 2013, 22:40   Bijgewerkt: 9 november 2013, 22:53

ADO heeft zaterdagavond geen kind gehad aan Cambuur Leeuwarden. Op wilskracht en in de duels werden de bezoekers volledig afgetroefd. In de rust was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Eindstand: 3-0.

Vol goede moed begon Cambuur aan de wedstrijd. De ploeg uit Leeuwarden was de betere in de beginfase. Op het middenveld werd er prima gecombineerd en Alexander Christovao, die op de plek van spits Michiel Hemmen stond, bood zich veelvoudig aan. Maar toen na tien minuten de slordigheden al overheersten en de fysieke strijd losbarstte, was er maar één ploeg die echt strijdlust toonde.

En terwijl de Hagenezen met een rechte rug bleven voetballen, lukte er helemaal niets bij de Leeuwarders. Spits Christovao schoot half in het gras en beklaagde zich vervolgens bij arbiter Ed Jansen, smaakmaker Jody Lukoki was onzichtbaar en Erik Bakker pakte een gele kaart uit frustratie, wat een schorsing betekent voor de komende wedstrijd. ADO won zaterdagavond dus zonder veel moeite in eigen huis van Cambuur: 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen