Ancelotti heeft vertrouwen in lastig CL-duel

27 november 2013, 15:22   Bijgewerkt: 27 november 2013, 15:36

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti denkt dat zijn team klaar is voor de lastige wedstrijd tegen Galatasaray van woensdagavond. Hoewel kwalificatie voor de volgende ronde het belangrijkste doel is, hoopt hij dat zijn team een goede wedstrijd laat zien.

De namen van de basiself gaf hij nog niet vrij, al is het zeker dat Cristiano Ronaldo niet van de partij is. "Hij speelt niet want hij heeft een lichte blessure. We gaan zien of hij zaterdag weer kan spelen. Als er ook maar enig risico is, zal hij ook dan niet spelen. We gaan geen risico nemen, ook niet omdat hij in de beker (wedstrijd, red.) geschorst is en dus even bij kan komen", citeerde de officiële clubsite de oefenmeester.

Hij gaf zelfs niet vrij hoe hij zijn basiself überhaupt neerzet. "Ik vind het fijn dat ons team in elke mogelijke formatie kan spelen. We hebben veel goede spelers waarmee we veel kunnen."

Hij verwacht vanavond een lastig duel. "Hun kwalificatie hangt aan een zijden draadje", zei hij over de Turkse tegenstander. "We hebben er op zich wel vertrouwen in, maar niet alleen vanwege het resultaat in Istanbul (1-6, red.). Ze speelden heel goed tegen Juventus in Turijn en zijn beter in balans nu (Roberto, red.) Mancini aan het roer staat. Het wordt hoe dan ook een heel ander duel dan in Istanbul."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen