Bogers: "Vertrek is wat mij betreft niet aan de orde"

30 november 2013, 22:20

De prestaties van Sparta vallen de laatste weken behoorlijk tegen. De ploeg uit Rotterdam, die zo graag wil promoveren, leed zaterdag tegen Jong FC Twente zijn derde nederlaag in vier weken. Supporters morren nadrukkelijk en coach Adrie Bogers ligt onder vuur, maar de oefenmeester houdt de moed er in.

"Ik snap dat de supporters heel teleurgesteld en enigszins kwaad zijn. Dat ben ik zelf ook, maar een vertrek is wat mij betreft niet aan de orde. We moeten samen kijken hoe we het beter gaan krijgen. Ik heb daar mijn ideeën over, dus daar ga ik mee aan de slag. Het is wel duidelijk dat het beter moet", zegt hij bij RTV Rijnmond.

Bogers is opvallend kritisch over het optreden van zijn team in Enschede. Hij bespeurde een gebrek aan strijdlust. "Wij hebben geen Maradona's die voor 40.000 man hebben gespeeld, daar heeft iedereen mee te maken. Dit is ons niveau en dus je moet je best doen en alles geven. Blijkbaar is dat heel lastig voor ons."

"Je ziet dat het hele elftal niet heeft gebracht wat je hebt afgesproken. In de rust hebben we nog aangegeven dat het anders moet, maar in de tweede helft was er weinig verbetering. We hebben de spelers van tevoren nog gewaarschuwd. Je moet spelen voor wat je waard bent en je gaat er ook vanuit dat strijd altijd aanwezig is. Blijkbaar is dat niet het geval. De ene week is het er wel, maar in andere wedstrijden niet en dan ga je troosteloos ten onder. Dat is een wisselvalligheid die eruit moet, maar daarin hebben wij moeite", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen