'De Graafschap buigt zich over positie Huistra'

6 november 2013, 17:24

De Raad van Commissarissen van De Graafschap is dinsdagavond in het diepste geheim bijeen gekomen, naar verluidt om het functioneren van trainer Pieter Huistra te evalueren. De coach zou onder vuur liggen in Doetinchem, nadat hij afgelopen weekend in het verloren thuisduel met FC Eindhoven een wegwerpgebaar maakte naar de supporters. Zij schreeuwden om het vertrek van Huistra.

"We hebben een start gemaakt met een analyse waarom het op het veld niet gaat, zoals in ons beleidsplan staat. Er vinden daarover gesprekken plaats. Wij willen helder hebben waar het aan schort", zegt voorzitter Henk Zweers in gesprek met Omroep Gelderland. Met een vierde plek in de Jupiler League doet De Graafschap het redelijk, maar het vertoonde voetbal valt niet bepaald in de smaak.

"Het D'ran voetbal met veel druk en een bepaalde agressie zien we niet terug", zei Zweers eerder al na de bloedeloze 0-0 tegen Willem II. De beleidsmaker zegt dat er voor 1 december conclusies worden getrokken uit de lopende analyse.

Het contract van Huistra bij De Graafschap loopt komende zomer af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen