Eghan: "Niet verwacht nu al zo ver te zijn"

23 november 2013, 15:11

Shadrach Eghan is dit seizoen een van de verrassingen bij FC Twente. De 19-jarige Ghanees is onder trainer Michel Jansen - tot zijn eigen verbazing - een vaste waarde op het middenveld.

"Afgelopen jaar heb ik in een van de laatste wedstrijden van het seizoen mijn debuut mogen maken bij FC Twente. Dat was een heel bijzonder moment. Dat ik dit seizoen al zo veel wedstrijden zou spelen had ik deze zomer niet verwacht, zeker niet dat ik nu al zo ver zou zijn. Dat ik dit al heb bereikt maakt me gelukkig en daarom wil ik door hard te blijven werken me elke week weer bewijzen."

Aanvankelijk was het wel aanpoten, zo geeft hij toe. "Ik heb in het begin gemerkt dat het niveau een stuk hoger ligt dan ik gewend was en dat het niet makkelijk is je direct aan te passen. Alleen het tempo ligt al stukken hoger. Daar moet je in meegaan en zorgen dat je verder groeit. Als je jonge speler is het niet eenvoudig, maar je krijgt wel de kans en die moet je grijpen om een betere speler te worden."

Zondag wacht in De Grolsch Veste de thuiswedstrijd tegen NAC. “Ik heb hun wedstrijd tegen PSV gezien en ze hebben bewezen een sterk team te hebben. Daar moeten we respect voor hebben. Wij spelen thuis en wij willen winnen. Daar gaan we zondag voor.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen