Hyypiä: "United profiteerde van onze vele fouten"

28 november 2013, 11:46

Bayer Leverkusen leed woensdagavond een zeer pijnlijke nederlaag. In de eigen BayArena was het ongeslagen, tot Manchester United op bezoek kwam. Een 0-5 oorwassing was het resultaat. Dat, terwijl trainer Sami Hyypiä van te voren verwachtte dat zijn ploeg wel strijd kon leveren. De ontgoocheling was dan ook groot.

"Tot de 0-2 ging het wel oké, maar daarna geloofden we niet meer in onszelf. United heeft daarna van ons grote aantal fouten geprofiteerd", reflecteerde de Finse oefenmeester na het duel via de clubsite.

Na de grootste thuisnederlaag in de Champions League-geschiedenis van Leverkusen, schoof ook sportief directeur Rudi Völler aan. De oud-international moest constateren dat de ploeg te veel ontzag had voor Manchester United. "Het is ons niet gelukt om strijd te leveren. We moesten deze avond zelf het spel maken om ook maar enige kans te maken."

Na de nederlaag is overwintering van Leverkusen in de Champions League allesbehalve een zekerheid. De ploeg dient zelf te winnen van Real Sociedad, terwijl Shaktar Donetsk dan maximaal één punt mag halen op bezoek bij Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen