Juventus verslaat Napoli en hijgt Roma in de nek

Ger
10 november 2013, 22:40   Bijgewerkt: 10 november 2013, 22:46

Juventus heeft de koppositie in de Serie A in het vizier. De club uit Turijn won zondag voor eigen publiek de topper tegen directe concurrent Napoli: 3-0. Door de zege heeft de Oude Dame nog maar een punt minder dan koploper AS Roma.

Fernando Llorente bezorgde Juventus een bliksemstart. De Spanjaard tekende al in de tweede minuut voor de openingstreffer. Spelmaker Andrea Pirlo verdubbelde de marge een kwartier voor tijd met een sublieme vrije trap. Paul Pogba legde daarna de eindstand vast door de bal via de paal raak te knallen.

Juventus sloot de wedstrijd af met tien man. Verdediger Angelo Ogbonna kreeg in de slotfase zijn tweede gele kaart van de avond. Juventus heeft nu drie punten voorsprong op Napoli. Leider Roma was eerder verrassend op een gelijkspel blijven steken tegen promovendus US Sassuolo Calcio (1-1).

Fiorentina was in eigen huis te sterk voor Sampdoria: 2-1. Giuseppe Rossi maakte beide treffers van de thuisploeg. Door de zege stijgt Fiorentina naar de vijfde plaats van de Serie A. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen