Lille brengt Monaco eerste nederlaag toe

3 november 2013, 22:59   Bijgewerkt: 4 november 2013, 00:03

De ongeslagen reeks van AS Monaco in de Franse Ligue 1 is voorbij. De steenrijke ploeg, getraind door Claudio Ranieri, ging zondag met 2-0 onderuit bij OSC Lille. Daardoor neemt Lille de tweede plek op de ranglijst over van de Monegasken. Paris Saint Germain staat bovenaan.

Nolan Roux was met twee goals matchwinner bij Lille. In de 27ste minuut opende hij de score door van dichtbij een ingekopte corner het laatste zetje te geven. Twintig minuten voor tijd tekende Roux ook voor de 2-0, dit maal na een prachtig uitgespeelde counter van de thuisclub.

Monaco zette voor de 2-0 steeds meer druk op het Lille-doel, maar daarin onderscheidde Vincent Enyeama zich met een aantal goede reddingen. Zodoende slaagden de Monegasken er niet in de Lille-defensie, die dit seizoen pas vier tegendoelpunten incasseerde, nog te kraken.

Lille staat nu met 26 punten uit twaalf wedstrijden tweede in de Ligue 1. Monaco volgt met één punt minder op de derde plaats. Paris Saint Germain, dat vrijdag FC Lorient met 4-0 versloeg, gaat met 28 punten aan de leiding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen