Martino: "Ajax kan tweede worden in de groep"

25 november 2013, 20:00

FC Barcelona is al lang en breed zeker van de knock-out fase van de Champions League, maar coach Gerardo Martino wil absoluut met drie punten vertrekken uit de Amsterdam ArenA, waar Ajax en Barça aanstaande dinsdag de degens kruisen. De coach onderschat Ajax absoluut niet en is zelfs van mening dat Ajax niet alleen kan overleven in Europa, maar ook in de Champions League.

Martino geeft aan dat de Catalanen de wedstrijd zeer serieus benaderen: “Onze intentie is om te winnen. Welke wedstrijd we ook spelen met Barcelona, of het nou thuis of uit is, we willen altijd winnen, ongeacht de tegenstander”, zo stelt de Barça-coach in aanloop naar het duel. Drie punten is niet genoeg volgens Martino, die mooi voetbal wil zien: “We willen mooi voetbal op de mat leggen. We streven er niet alleen naar om iedere wedstrijd te winnen, maar we streven ernaar om iedere wedstrijd te winnen met mooi voetbal”, aldus de oefenmeester van de Catalaanse grootmacht.

Barça is waakzaam voor Ajax, als we Martino moeten geloven: “Ik heb Ajax altijd al beschouwd als een uitstekend team, dat weet wat het op het veld moeten doen. Ze zijn technisch begaafd en weten hoe ze moeten spelen. Ik ben me ervan bewust dat we een lastige tegenstander treffen. Ik ben ervan overtuigd dat Ajax tweede kan worden in de groep.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen