Moyes: "Hopelijk gaan we dit vaak herhalen"

28 november 2013, 09:34   Bijgewerkt: 28 november 2013, 09:45

Manchester United boekte woensdagavond zijn grootste uit-overwinning in de Champions League ooit. Bayer Leverkusen werd met liefst 0-5 opgerold. Manager David Moyes was uiteraard tevreden met de ruime zege, en sprak nadien van de beste wedstrijd van de ploeg sinds zijn aanstelling.

"Ik hoop dat we een prestatie als deze vaak gaan herhalen, want ik heb het nog niet zo vaak gezien als ik zou willen", zei de coach na afloop tegen Sky Sports. "Maar het zag er al een tijdje naar uit dat we beter zouden worden. Er waren al wedstrijden waarin we drie, vier doelpunten konden maken, en vanavond (woensdag, red.) hebben we dat gelukkig gedaan."

United leek weer op de ploeg die het onder Alex Ferguson was. Moyes was vol lof over het gehele elftal, maar de Schot wilde er toch enkele prestaties uitlichten. "Volgens mij was Wayne (Rooney, red.) verantwoordelijk voor vier assists. Hij deed het heel goed, en Shinji (Kagawa, red.) speelde ook erg goed."

Ook over veteraan Ryan Giggs, die vrijdag veertig wordt, was hij erg tevreden. "Mensen plaatsen vraagtekens bij zijn leeftijd, maar ik vind hem fantastisch. Hij speelde geweldig. Ryan heeft zijn werk gedaan zonder vermoeid te raken, en dat op zijn leeftijd. Hij is gewoon een geweldige all-round voetballer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen