Park terug in Eindhoven, geen teken van herstel

6 november 2013, 09:12

Een rentree van Ji-Sung Park zit er voorlopig nog zeker niet in. De Zuid-Koreaan kampt met een voetblessure en liet zich in zijn vaderland behandelen. Inmiddels is de PSV'er terug, maar van genezing is absoluut nog geen sprake.

Hij werd gezien op trainingscomplex De Herdgang, lopend met een zogenaamde 'walker', een laars van plastic. "Dat is bedoeld om mijn voet te ontlasten", reageerde hij tegenover De Telegraaf. Sinds eind september is hij uit de roulatie, nadat AZ-speler Viktor Elm hem op zijn enkel trapte, waarna zijn voet dubbelklapte. "Ik ben niet boos op hem, maar wel op de scheidsrechter, die niet floot."

Arbiter Björn Kuipers liet inderdaad gewoon doorspelen. Als gevolg daarvan besloot de aanklager betaald voetbal geen onderzoek in te stellen naar het gebeurde. Volgens Kuipers was het onduidelijk of Elm de overtreding met opzet beging.

Straf of niet, Park is er voorlopig wel zoet me. "Misschien mis ik hierdoor wel twee maanden", prognosticeerde hij. De afgelopen maand heeft hij echter vrijwel geen vooruitgang geboekt in zijn herstel. Onduidelijk blijft dan ook of Park dit kalenderjaar nog in actie komt voor PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen