PSV-fans geven selectie peper en pindakaas

30 november 2013, 14:24

Een groep supporters van PSV heeft zaterdag tijdens de laatste training voor het duel met Feyenoord (zondag) de selectie met een ludieke actie op scherp gezet. Er zou eigenlijk besloten worden getraind, maar ongeveer zestig fans kregen toegang tot het trainingscomplex. Zij gaven busjes peper en potten pindakaas aan de spelers. Ook werd er vuurwerk afgestoken.

PSV wacht al vijf Eredivisieduels op een zege en donderdag gingen de Brabanders in de Europa League ook al onderuit tegen het Bulgaarse Ludogorets. Als hun club verliest, dan moet dat in elk geval wel strijdend gebeuren, zo wilden de aanhangers duidelijk maken met de peper en pindakaas. Strijdlust ontbrak de laatste weken nog wel eens aan Eindhovense kant.

"De fans hebben gesproken met de technisch manager Marcel Brands en directeur Tiny Sanders en spraken ook met de trainersstaf. Het is allemaal in goede harmonie verlopen. Ze hebben hun zegjes kunnen doen en hebben de spelers vooral duidelijk willen maken dat er punten gepakt moeten worden", laat een woordvoerder van PSV weten tegenover het ANP.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen