'Veltman en Depay in basis tegen Colombia'

19 november 2013, 07:52

Oranje verschijnt tegen Colombia aan de aftrap met twee spelers die hun debuut in de basis maken. Joël Veltman en Memphis Depay krijgen een basisplaats van bondscoach Louis van Gaal, meldt zowel De Telegraaf als AD Sportwereld.

Veltman krijgt centraal achterin een kans, naast Ron Vlaar. Hierdoor moet Stefan de Vrij, tegen België nog basiskracht, op de bank plaatsnemen. Depay schuift door naar de basis omdat Arjen Robben geblesseerd is. De jonge PSV'er speelt vanaf links, Jeremain Lens bezet de andere flank. In de spits staat opnieuw Siem de Jong.

Op het middenveld staat Stijn Schaars op de plek van de geblesseerde Nigel de Jong, Gregory van der Wiel krijgt rechts achterin de voorkeur boven Daryl Janmaat. Op het doel staat, als beide kranten het goed hebben, opnieuw Jasper Cillessen.

Voor Veltman wordt het zijn eerste optreden in Oranje, Depay kwam al wel als invaller in actie. Voor beide spelers is het echter hun debuut in de basis. Voor Van der Wiel wordt het zijn eerste optreden in het Nederlands elftal onder coach Louis van Gaal.

Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Colombia: Cillessen; Blind, Veltman, Vlaar, Van der Wiel; Schaars, Van der Vaart, Strootman; Depay, Siem de Jong, Lens

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen