Vitesse en Utrecht eren Bos en Di Tommaso samen

4 november 2013, 18:47

Aanstande zaterdag (19.45 uur) staat in het Gelredome de confrontatie tussen Vitesse en FC Utrecht op het programma. Bij beide clubs geldt, als eerbetoon, dat het rugnummer 4 niet meer in gebruik wordt genomen, vanwege het overlijden van Theo Bos (Vitesse) en David di Tommaso (Utrecht).

Het motto "Eén man, Eén nummer, Eén wedstrijd” zal centraal staan in het duel van zaterdag. Dit zal niet alleen deze wedstrijd het geval zijn, maar de intentie is dat het een traditie zal worden in de duels tussen Vitesse en Utrecht. In zowel het Gelredome als in Stadion Galgenwaard werden de gewaardeerde clubmensen al veelvuldig en eervol herdacht en nu zal het duel tussen beide clubs dus ook een speciaal karakter krijgen.

De bijzondere wedstrijd tussen Vitesse en Utrecht wordt geplaatst in het kader van de campagne Sta Op Tegen Kanker, van KWF Kankerbestrijding. "Verdriet brengt mensen samen en juist in voetbal, waar solidariteit zo'n belangrijke waarde is, vinden supporters elkaar op die momenten”, zo stelt Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse volgens Telesport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen