Cocu: "Leren van de dingen die niet goed gaan"

4 december 2013, 09:22

De druk op PSV-coach Phillip Cocu wordt groter en groter. Resultaten blijven uit en de onrust neemt toe. Na de verloren Europa League-wedstrijd tegen Ludogorets (2-0) wou de club uit de lichtstad het tij keren tegen Feyenoord, maar ook in de Kuip ging de ploeg van Cocu onderuit (3-1). Cocu wil dat zijn manschappen zich zaterdag revancheren tegen Vitesse.

PSV lijkt in gevecht met zichzelf, waardoor Cocu blijft hameren op het feit dat de randvoorwaarden goed moeten zijn bij zijn ploeg. “Hard blijven werken. En leren van de dingen die niet goed gaan. Dat is het enige wat we kunnen blijven doen", aldus de Eindhovense oefenmeester volgensTelesport.

Cocu hoopt dat de ziekenboeg van de Eindhovenaren op den duur weer zal leegstromen: ”Als Georginio Wijnaldum in januari volgens schema in kan stromen, dan zullen we andere keuzes maken dan wanneer hij langer weg is. Dat geldt ook voor Tim Matavz”, zo stelt Cocu, die Ji-Sung Park waarschijnlijk snel ziet terugkeren. Of PSV zich in de winter zal roer op de transfermarkt laat Cocu nog in het midden: "Als je in januari iemand haalt, moet het meteen een meerwaarde zijn".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen