De Vrij: "Dit moet de norm zijn voor Feyenoord"

2 december 2013, 09:17

In de cruciale topper tegen PSV liet Feyenoord zondag zijn spierballen zien. De Rotterdammers voetbalden goed, wonnen verdiend met 3-1 en zijn door dat resultaat opgeklommen naar de vierde plaats in de Eredivisie. Om mee te blijven doen bovenin, moet Feyenoord volgens Stefan de Vrij blijven presteren zoals tegen PSV. "Iedereen was aanspeelbaar, we konden overal de bal kwijt."

"Deze wedstrijd moet voor ons de norm zijn", zegt de verdediger tegen FCUpdate.nl. "Iedereen weet dat we tot nu toe te wisselvallig hebben gepresteerd. Dit, wat we tegen PSV lieten zien, moeten we elke week brengen."

De eerstvolgende test voor Feyenoord is komende zondag, als het in het Abe Lenstra Stadion tegen sc Heerenveen speelt. "Daar moeten we proberen om de lijn, die we tegen PSV begonnen zijn, door te trekken. We wisten dat de wedstrijd tegen PSV heel belangrijk was, we moesten winnen. Wat ons doel tot de winterstop nu is? Onze wedstrijden winnen en de aansluiting met de teams boven ons behouden, dat lijkt me logisch."

Als Feyenoord blijft spelen zoals tegen PSV, moet dat volgens De Vrij mogelijk zijn. "Zoals ik al zei, dit moet voor ons de norm zijn. Iedereen was aanspeelbaar, we konden altijd overal de bal kwijt. We hebben PSV eigenlijk de hele wedstrijd onder druk gehouden, ze zijn misschien twee keer voor onze goal geweest." Toch kwam PSV in de Kuip nog wel met 0-1 voor. "Tegen de verhouding in", oordeelt De Vrij. "Dat was jammer, natuurlijk. Maar dat we vlak voor rust nog gelijk maakten, was heel lekker. Zo'n meevaller geeft de hele ploeg een boost."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen