Martino vol lof over Barça en scorende Neymar

12 december 2013, 08:42

FC Barcelona spoelde de vervelende smaak van de nederlaag tegen Ajax weg met een klinkende zege op Celtic. In het eigen Camp Nou wonnen de Catalanen met 6-1, waardoor het ondanks het verlies in Amsterdam 'gewoon' groepswinnaar geworden is. Een mooie prestatie, vindt coach Gerardo Martino.

Martino was bijzonder te spreken over het optreden van zijn ploeg tegen Celtic, zegt hij op de clubsite. "Dit was één van de meest complete wedstrijden die we onder mijn leiding gespeeld hebben. We zetten druk, de intensiteit was goed en we voetbalden prima. En dat negentig minuten lang", aldus de Argentijnse coach.

De grote man bij Barça tegen Celtic was Neymar, die drie keer scoorde. Hij werd hiermee de eerste speler ooit die hattricks gemaakt heeft in de Copa Libertadores en de Champions League. "Hij had een paar minuten nodig om te wennen aan zijn nieuwe positie, in de punt van de aanval", zegt Martino. "Zijn eerste doelpunt gaf hem vertrouwen, daarna heeft hij laten zien wat hij in huis heeft. Zijn betrokkenheid bij het team is geweldig."

In de volgende ronde kan Barça loten tegen Bayer Leverkusen, Galatasaray, Olympiakos, Manchester City, Schalke 04, Arsenal en Zenit St. Petersburg. De loting voor de achtste finale vindt maandag plaats

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen