Ronald Koeman: "Van Groningen win je niet zomaar"

13 december 2013, 16:26

Overwinningen op PSV (3-1) en sc Heerenveen (1-2) zorgen voor blije gezichten in Rotterdam. Feyenoord wil de ingezette lijn zeer graag doortrekken, in de thuiswedstrijd van aanstaande zondag (14.30 uur), tegen FC Groningen.

“Het gevoel is goed na de overwinningen op sc Heerenveen en PSV”, zegt Feyenoord-coach Ronald Koeman in aanloop naar het duel met de Groningers op de officiële website van de club. “Maar alleen als we die lijn doortrekken in de komende duels, kun je spreken van meer regelmaat in onze prestaties. Bovendien bepalen die resultaten grotendeels het gevoel waarmee we richting de feestdagen gaan”, stelt de trainer van de Rotterdammers.

Koeman vindt dat zijn ploeg voetballend gezien progressie boekt: “Ons voetbal wordt steeds beter. Tegen sc Heerenveen en PSV hebben we vanuit onze sterktes gespeeld, met een hoge concentratie en veel agressiviteit. Dan zijn we goed en maken we veel kans om te winnen”, aldus de Feyenoord-coach, die op zijn hoede is voor de tegenstander van zondag: “Van Groningen win je niet zomaar. Als team leggen ze veel arbeid in het vroeg drukzetten op de tegenstander. Daarnaast hebben ze enkele spelers met specifieke kwaliteiten, zoals Filip Kostic, die een fantastische trap en voorzet in huis heeft.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen