Sneijder aan aftrap in CL-kraker tegen Juventus

10 december 2013, 22:00

Wesley Sneijder is op tijd hersteld voor de beslissende Champions League-wedstrijd van Galatasaray tegen Juventus, dinsdagavond in poule B. De Nederlandse spelmaker leek de ontmoeting met de Italianen te moeten missen vanwege een hamstringblessure, maar hij verschijnt toch aan de aftrap in Istanbul.

Nordin Amrabat zit niet bij de selectie van Galatasaray-coach Roberto Mancini. Diens Juventus-collega en landgenoot Antonio Conte moet het stellen zonder creatieveling Andrea Pirlo. De equipe uit Turijn heeft aan een punt genoeg om de achtste finales van het miljoenenbal te bereiken, Galatasaray moet winnen.

Benfica is met Olympiakos verwikkeld in de strijd om de tweede plaats in groep C. De Portugezen spelen thuis tegen het al geplaatste Paris Saint Germain. Dat doen ze zonder Ola John. Bij de tegenstander uit Parijs is Gregory van der Wiel eveneens niet in de selectie opgenomen. Dat geldt ook voor Zlatan Ibrahimovic. Olympiakos ontvangt het al uitgeschakelde Anderlecht. Bij de Belgen laat coach John van den Brom Demy de Zeeuw en Bram Nuytinck op de bank beginnen.

In groep D zijn Bayern München en Manchester City al verzekerd van een plek bij de laatste zestien. De teams staan vanavond tegenover elkaar in München. Arjen Robben is er vanwege een blessure niet bij. In poule A is Manchester United eveneens al geplaatst. Derhalve begint Robin van Persie als reserve aan het thuisduel met Shaktar Donetsk, dat met Bayer Leverkusen nog is verwikkeld in de strijd om de tweede plaats, Bij de kampioen van Engeland heeft Alexander Büttner wel een basisplek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen