Vloet: "Vind nog steeds dat ik prima werk verricht"

2 december 2013, 13:56

Wiljan Vloet stelde afgelopen zomer Adrie Bogers aan als nieuwe coach van Sparta. Diezelfde Bogers werd vandaag (maandag) door hem op non-actief gesteld, maar de directeur ziet geen enkele aanleiding om zelf ook te vertrekken. Dat zegt hij in een interview met het regionale RTV Rijnmond.

"Ik vind nog steeds dat ik hier prima werk verricht", stelt Vloet, de algemeen én technisch directeur van Sparta. Bogers is al de tweede coach die onder Vloet sneuvelt, na Michel Vonk. "Het directeurschap is meer dan een trainer aanstellen. Als directeur van Sparta heb je met heel veel verschillende facetten te maken."

"Laten we wel zijn: ik ben niet blij dat we al twee trainers voortijdig hebben moeten ontslaan", vervolgt Vloet, die zich nog altijd gesteund voelt door de clubleiding. Volgens hem is er binnen de club geen twijfel over zijn manier van werken. "Als dat zo zou zijn, waren er al lang mensen geweest die tegen mij hadden gezegd: Wiljan je functioneert niet. Ik krijg nog steeds steun van de Raad van Commissarissen en belangrijkste geldschieters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen