Advocaat: "We moeten winnen, er zijn geen excuses"

31 januari 2014, 15:22

Coach Dick Advocaat van AZ voert de druk op zijn selectie op. Komende zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, eist de Hagenaar niets minder dan een overwinning. Een driepunter is volgens de coach noodzakelijk om aan te haken bij de subtop. AZ staat nu achtste, één punt achter FC Groningen.

"We móeten thuis gewoon van ze winnen. Er zijn geen excuses. Want als je wint, haak je aan. Zo niet, haak je af. Groningen mag niet meer afstand van ons nemen dan ze nu al hebben. Het is voor ons belangrijk om in de subtop te blijven, zeker met twee uitduels op het programma", zegt Advocaat op de website van AZ.

Steven Berghuis kan tegen FC Groningen weer meedoen, hij is hersteld van een blessure. Simon Poulsen is niet van de partij, hij nog niet wedstrijdfit. "Simon deed het maandag aardig bij Jong AZ. Hij heeft na bijna twee jaar niet te hebben gespeeld nog wel even tijd nodig. Dat geeft hij zelf ook aan, gelukkig. Hij was woensdag op de training nog moe van maandag…Maar hij heeft een fantastische mentaliteit, die Simon. Een echte winnaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen