Roma-coach Garcia: "Het is nog niet gespeeld"

6 januari 2014, 11:19

AS Roma kreeg zondagavond haar eerste seizoensnederlaag toegediend. Juventus was met 3-0 te sterk, waardoor de koploper uit Turijn een gat van acht punten wist te slaan met nummer twee Roma. Hoewel de titelaspiraties van de Giallorossi de koelkast in lijken te kunnen, wil coach Rudi Garcia niet weten van opgeven: “Het is nog niet gespeeld.”

De keuzeheer was tevreden over het spel van Roma in het eerste uur. De Romeinen lieten verzorgd voetbal zien, maar wisten niet door de muur van het defensief spelende Juventus te breken. Na een uur leek het voetbal van Roma weg te zijn en kregen de frustaties de overhand. Roma eindigde het duel met een negental, door rode kaarten van Daniele de Rossi en Leandro Castan. “Ik weet niet of dit de slechtste manier was om een einde te maken aan de ongeslagen reeks, maar het is slecht om met negen man te eindigen”, sprak Garcia na afloop tegen Sky Sport Italia.

“Bij 2-0 hadden we de kans om terug te komen in de wedstrijd, maar we waren ongelukkig. We kregen de doelpunten tegen op slechte momenten", vervolgt Garcia. "We moeten onze rug rechten en zo snel mogelijk weer weten hoe is het om te winnen”, zegt de coach van Roma, die positief blijft, ondanks het grote verschil van acht punten met koploper Juventus: “Er zijn nog zestig punten te behalen. Maar ons doel is om terug te keren in Europa, en niet om kampioen te worden. We zullen het wel zien.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen