Spits Agudelo meldt akkoord met FC Utrecht

20 januari 2014, 09:01

De club zelf moet het nog bevestigen, maar FC Utrecht lijkt een nieuwe spits te hebben. Juan Agudelo, een 21-jarige Amerikaan, meldt op Twitter dat hij rond is met de ploeg uit de Domstad. "Ben blij dat ik voor FC Utrecht ga spelen. Op huurbasis voor de rest van het seizoen", schrijft de aanvaller.

Agudelo staat onder contract bij het Engelse Stoke City, dat hem in januari 2013 wegplukte uit de Verenigde Staten. In zijn vaderland speelde de aanvaller voor New England Revolution, Chivas USA en New York Red Bulls. Sinds 2010 kwam Agudelo zeventien keer uit voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten. Hij behoorde tot de selectie voor de Gold Cup van afgelopen zomer, maar miste dat toernooi door een blessure.

FC Utrecht kan Agudelo goed gebruiken, want door de blessure van Jacob Mulenga zit de ploeg niet ruim in zijn spitsen. De ploeg uit de Domstad moet het, qua doelpunten, nu vooral hebben van Steve de Ridder en Jens Toornstra. Toornstra scoorde zondag twee keer tegen Feyenoord, maar FC Utrecht verloor met 2-5.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen