Vrijgegeven Agudelo mag spelen voor FC Utrecht

24 januari 2014, 11:53

Het debuut van Juan Agudelo bij FC Utrecht is aanstaande. De spits is officieel vrijgegeven en mag vanaf nu uitkomen voor FC Utrecht, meldt de ploeg uit de Domstad vrijdag via de officiële kanalen.

FC Utrecht huurt Agudelo, een 21-jarige Amerikaan, voor de rest van dit seizoen van het Engelse Stoke City. Daar kwam hij de afgelopen maanden niet aan spelen toe. "Een jongen als Juan moet spelen, maar kan dat op dit moment nog niet bij Stoke City. Wij bieden uitkomst. Een buitenkansje voor ons", zei Edwin de Kruijff, de Manager Spelerszaken & Scouting deze week, toen zijn club de komst van de spits bevestigde, op de clubsite.

Bij FC Utrecht is men er van overtuigd dat Agudelo een 'echte aanwinst' is. "Een allround aanvaller met enorm veel kwaliteit", zegt De Kruijff over de 18-voudig Amerikaans international. "Hij is technisch vaardig, heeft een enorme drang naar het doel, kan goed uit de voeten met een man in zijn rug en is bovendien redelijk snel."

Of Agudelo al tot de selectie behoort voor de wedstrijd tegen Roda JC, zal vermoedelijk later vandaag duidelijk worden. Roda en FC Utrecht staan zaterdagavond in het Parkstad Limburg Stadion tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen