De Boer: "Bij rust had het 3-0 moeten staan"

Ger
7 februari 2014, 00:03

Ajax boekte donderdagavond een benauwde thuiszege op FC Groningen. Pas diep in de tweede helft scoorden de Amsterdammers de beslissende 2-1. Trainer Frank de Boer zag dat zijn ploeg veel mogelijkheden om zeep hielp.

"We hebben verschillende honderd procent-kansen gehad. Bij rust had het 3-0 voor ons moeten staan", aldus De Boer tegen FOX Sports. De score was na de eerste helft echter 1-1. Lasse Schöne zorgde vanaf elf meter voor de openingstreffer, waarna Filip Kostic de gelijkmaker maakte. "Het was een knappe goal van Kostic, maar verdedigend had het iets beter gekund. Drie man van ons staan te kijken wat hij gaat doen", verzucht De Boer.

"Na rust waren we slordiger en sloop er onzekerheid in de ploeg. Toen kwamen we ook een paar keer goed weg. Gelukkig hadden we met Kenneth Vermeer een goede doelman", prijst De Boer de vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen. "Ik heb het vaker gezegd: we doen het hele seizoen met 24 man. Kenneth die ons een paar keer redt, Poulsen die de assist geeft en de andere invaller die scoort", looft de Ajax-coach ook Christian Poulsen en Kolbeinn Sigthórsson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen