De Boer: "Het wordt lastig, maar we gaan ervoor"

26 februari 2014, 19:00   Bijgewerkt: 26 februari 2014, 19:49

Na de 0-3 nederlaag in de ArenA tegen Red Bull Salzburg lijkt Ajax kansloos voor een plek in de volgende ronde van de Europa League, maar coach Frank de Boer is niet van plan om zich al gewonnen te geven. Hij wil dat zijn ploeg er donderdag alles aan doet om een goed resultaat te boeken in Oostenrijk.

"Het wordt heel lastig om nog door te gaan, maar we moeten onze huid zo duur mogelijk verkopen", zegt De Boer via de officiële kanalen van Ajax. "We hebben wat recht te zetten. Het wordt lastig, maar we gaan ervoor."

Christian Poulsen, die een dag voor de wedstrijd samen met De Boer aanschoof voor een persconferentie in Salzburg, liet weten te azen op sportieve revanche. "De 0-3-nederlaag was een dieptepunt van ons seizoen. We hebben wat goed te maken", aldus de routinier, die vermoedelijk weer in de basis begint. Daarover wilde De Boer echter nog niets kwijt. "Ik maak de opstelling nog niet bekend. Die vertel ik altijd eerst aan de spelers."

De kans is volgens de coach aanwezig dat Ricardo Kishna start, maar hij hield wel een slag om de arm. "Kishna zou donderdag kunnen beginnen, zondag ook. Maar twee keer negentig minuten lijkt me te veel."

De wedstrijd in Oostenrijk tussen Red Bull Salzburg en Ajax begint donderdag om 19.05 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen