Fräser: "Attractief voetbal niet reëel bij ADO"

20 februari 2014, 21:41

Met vier punten uit twee wedstrijden - tegen Vitesse (0-0) en Roda JC Kerkrade (0-1) - is Henk Fräser uitstekend begonnen aan zijn periode als interim-coach bij ADO Den Haag. Vrijdag speelt de opvolger van de ontslagen Maurice Steijn zijn eerste thuiswedstrijd met ADO, als Go Ahead Eagles op visite komt in het Kyocera Stadion.

Fräser vindt niet dat ADO het spel hoeft te maken tegen Go Ahead. "Ik vind dat wij punten moeten pakken", zegt de oefenmeester stellig bij Omroep West. "Ik begrijp dat de buitenwacht graag attractief voetbal ziet, maar ik denk dat dat niet reëel is. Ik denk dat de realiteit bij ons moet zijn dat wij punten moeten pakken en het liefst willen wij daarbij ook het publiek vermaken, maar ik denk dat zij met name zitten te wachten op de punten die broodnodig zijn om ons uit de gevarenzone te krijgen en te houden."

Tom Beugelsdijk en Roland Alberg keren tegen Go Ahead terug van een schorsing bij ADO. "Men noemt dat een luxe probleem, maar het blijft een probleem", glimlacht Fräser. "Het is absoluut beter dan andersom. Dat je moet lopen stressen wie je moet opstellen, omdat je niks voorhanden hebt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen