Real Sociedad blijft in Anoeta steken op brilstand

9 februari 2014, 21:02

Real Sociedad heeft niet echt kunnen profiteren van de nederlaag van concurrent Villarreal, dat zaterdag met 4-2 bij Real Madrid verloor. In het eigen Anoeta kwam de ploeg van coach Jagoba Arrasate niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen middenmoter Levante.

Aan het overwicht van Sociedad lag het absoluut niet tegen Levante, dat tiende staat in de Primera División. De thuisploeg had veelvuldig het balbezit, creëerde behoorlijk veel kansen, maar ontbeerde rendement. De ploeg uit San Sebastián kon het tempo niet dusdanig opdrijven dat het verzet van de bezoekers gebroken zou worden. Met het doelpuntloze gelijkspel schiet Sociedad weinig op.

De achterstand op nummer vier Athletic de Bilbao lijkt onoverbrugbaar. Nummer vijf Villarreal staat drie punten voor op Sociedad, dat nog wel op een Europa League-plek staat. Europees voetbal komt alleen in gevaar als Sevilla of Valencia het op de heupen krijgt. Beide ploegen staan zes punten achter Sociedad. Sevilla komt later op zondagavond (21.00 uur) nog in actie, tegen FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen