Salzburg ook in return moeiteloos voorbij Ajax

27 februari 2014, 21:31   Bijgewerkt: 27 februari 2014, 21:54

Red Bull Salzburg kende donderdagavond in de return tegen Ajax een relatief makkelijke avond. De Oostenrijkers waren gedurende het hele duel de bovenliggende partij. Salzburg trok met 3-1 aan het langste eind, maar had voldoende kansen om een grotere uitslag neer te zetten. Voor Ajax is het avontuur in de Europa League voorbij. 

Ajax dacht goed voorbereid te zijn op het hoge druk zetten van Salzburg. In de openingsfase liet het zich echter wederom verrassen door de scherpte van de Oostenrijkers. De Amsterdammers mochten dan ook zeker niet klagen dat ze na twintig minuten niet tegen een ruime achterstand aankeken. Na een fout van Stefano Denswil was het Alan die op doel mocht schieten. Zijn inzet werd gevangen door Jasper Cillessen. Diezelfde aanvaller kreeg vervolgens tot tweemaal toe de kans om alsnog zijn eerste van de avond te maken. Telkens wist de voorhoedespeler net niet voldoende gebruik te maken van fouten in de verdediging van Ajax.

Ook in de tweede helft viel hetzelfde spelbeeld te noteren. Ajax wist zich geen raad met het vroege storen van Red Bull Salzburg. De Amsterdammers waren nauwelijks bij machte om de middenlijn te passeren. Het openingsdoelpunt kwam echter op naam van een Ajacied te staan. Mike van der Hoorn werkte een voorzet achter zijn eigen doelman en hielp daarmee Salzburg verder in het zadel. Voor de thuisploeg was het vervolgens een koud kunstje om de wedstrijd uit te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen