Inspiratieloos Ajax verliest punten in Breda

16 maart 2014, 18:41

NAC Breda en Ajax zijn blijven steken op 0-0. Beide ploegen kregen wel kansen, maar over het algemeen werd er te weinig gecreëerd. Voor Ajax is het het tweede gelijkspel op rij, nadat vorige week Cambuur Leeuwarden een punt pakte in Amsterdam. Behalve het gelijkspel was het uitvallen van Siem de Jong ook nog een tegenvaller voor de koploper. De aanvaller moest het veld al na enkele minuten verlaten met een blessure.

Het duurde even voor de wedstrijd op gang kwam. Ajax speelde in een te laag tempo en NAC loerde op de counter. In de laatste tien minuten van de eerste helft kregen beide ploegen de kans om de score te openen. Eerst was het Sigthórsson die op Ten Rouwelaar stuitte, waarna De Roover na een mooie actie oog in oog met Cillessen tot twee keer toe miste. Daarna kreeg Ajax via Serero en weer Sigthórsson uitstekende mogelijkheden, maar de bal ging er dankzij Ten Rouwelaar en wat geluk niet in.

Ajax heeft nog steeds een ruime voorsprong op de ranglijst en hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken. Toch zullen de Amsterdammers niet tevreden zijn met het vertoonde spel en de resultaten van de laatste weken. Als Ajax de juiste vorm weer vindt is het zo goed als zeker kampioen, maar wanneer de ploeg blijft spelen zoals het vandaag deed, kan het nog zomaar spannend worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen