Lodeweges: "Rekening houden met veld in Euroborg"

1 maart 2014, 07:00   Bijgewerkt: 28 februari 2014, 23:21

SC Cambuur is de afgelopen weken behoorlijk op dreef. De Leeuwarders wonnen in eigen huis van PEC Zwolle (3-1) en Roda JC Kerkrade (1-0) en hopen deze resultaten een passend gevolg te geven. De ploeg van coach Dwight Lodeweges gaat zondagmiddag (14.30 uur) op bezoek bij FC Groningen.

"We hebben een uitstekende trainingsweek achter de rug en hebben veel vertrouwen gekregen van de overwinningen op PEC Zwolle en Roda JC. Maar hierdoor gaan we geen gekke dingen doen, we moeten gewoon blijven doen waar we goed in zijn", vertelt Lodeweges op de officiële website van Cambuur. De coach wil in Groningen vasthouden aan de eigen filosofie: "Wij gaan altijd uit van onze eigen kracht en onze eigen ideeën over voetbal, maar in dit geval moeten we wel rekening houden met het veld in de Euroborg."

Of Lodeweges weer over spits Michiel Hemmen kan beschikken, is nog niet zeker. "Michiel heeft vandaag voor het eerst sinds weken weer volledig meegetraind, dus het is even afwachten hoe zijn lichaam daarop reageert. Hier gaan we morgen, of misschien zelfs overmorgen een beslissing over nemen." Bartholomew Ogbeche is nog altijd niet inzetbaar, vanwege zijn hamstringblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen