'Negende nederlaag wordt Vd Brom fataal'

9 maart 2014, 20:36

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Sporza is het doek gevallen voor coach John van den Brom bij Anderlecht. De regerend kampioen van België wilde het nieuws zondagavond noch ontkennen noch bevestigen, maar heeft voor maandag wel een persconferentie aangekondigd.

Van den Brom werd in de zomer van 2012 trainer van Anderlecht en leidde de ploeg uit Brussel in zijn eerste seizoen naar de landstitel. Deze jaargang gaat het minder goed. Met nog één duel te gaan in de reguliere competitie heeft paars-wit twaalf punten achterstand op koploper Standard Luik. Afgelopen zaterdag werd op visite bij laagvlieger OH Leuven alweer de negende seizoensnederlaag in de Pro League geleden (1-0), en dat zou voor het bestuur de welbekende druppel zijn.

Anderlecht is wel al zeker van een plek in Play-Off I, de kampioenspoule in België. Assistent-coach Besnik Hasi zwaait dan, evenals komend weekend in de laatste speelronde tegen KV Oostende, de scepter bij de Brusselse equipe. In Play-Off I worden de punten uit de reguliere competitie gehalveerd, waardoor Anderlecht nog wel mag hopen op titelprolongatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen