Van Kouwen denkt aan stoppen: "Het lijkt chronisch"

9 april 2014, 10:00

Frank van Kouwen neigt er naar om een punt achter zijn carrière te zetten. De 33-jarige verdediger van De Graafschap rolt dit seizoen van de ene blessure in de andere. Een probleem met zijn achillespees houdt hem momenteel aan de kant. "Ik verwacht niet meer te spelen dit seizoen en twijfel of ik helemaal zal stoppen. Je moet wel eerlijk zijn en je afvragen of het nog de moeite waard is allemaal", zegt hij bij Omroep Gelderland.

Van Kouwen staat al een maand aan de kant. "Tegen Emmen op 10 maart maakte ik net voor rust een sliding en sloeg mijn enkel dubbel. Daar bleef ik last van houden. Vier dagen later tegen Telstar speelde mijn achillespees weer op. Dat was niet voor het eerst. Ik merkte dat het erger werd en kon die wedstrijd niet door."

De voormalig speler van VVV Venlo, die in 2011 de strijd tegen kanker won, is klaar met het schier eindeloze gevecht tegen blessures. "Het wachten, revalideren en hopen is frustrerend en valt me zwaar. Het duurt steeds een week of 6 tot 8 voor ik me weer fit voel. Je kunt zeggen dat het chronisch lijkt. We weten ook niet precies waar het vandaan komt. Misschien heeft het met de velden te maken, het spelen op kunstgras misschien. Ik heb onlangs nog verhogingen tussen mijn zool en mijn schoen gelegd om het beter te maken. Een dag voor de wedstrijd tegen VVV moest ik onlangs toch weer afhaken. Dat is dan weer een grote teleurstelling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen