Rodgers houdt hoop op titel: "Het is nog niet over"

5 mei 2014, 11:17

Liverpool lag lange tijd op koers voor de Premier League-titel, maar is door de nederlaag tegen Chelsea van vorige week afhankelijk van Manchester City. Vanavond (maandag) spelen The Reds de uitwedstrijd tegen Crystal Palace, die gewonnen moet worden.

Liverpool heeft evenveel punten als Manchester City en scoorde ook evenveel doelpunten (96) dit seizoen. De ploeg van Brendan Rodgers kreeg echter negen doelpunten meer tegen. De titel lijkt daardoor naar City te gaan, dat nog tegen Aston Villa en West Ham United speelt. "City moet die duels winnen en als dat ze lukt, hebben ze vijf keer op rij gewonnen. Dat is ze pas één keer gelukt dit seizoen", zegt Rodgers hoopvol tegen Sky Sports.

"Het is zeker nog niet over voor ons", aldus de keuzeheer, die vanavond met zijn ploeg moet winnen van Crystal Palace. De promovendus staat elfde en presteert dit seizoen boven verwachting. "Ieder team in deze competitie is sterk", vindt Rodgers. "Palace heeft het vooral thuis erg goed gedaan. Ze zullen verdedigen tegen ons en kort op elkaar spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen