Stoke ziet het somber in voor Utrecht-huurling Agudelo

13 mei 2014, 15:00

Stoke City lijkt de hoop rondom Juan Agudelo, die de tweede seizoenshelft op huurbasis voor FC Utrecht uitkwam, te hebben opgegeven. Een tweede poging van Stoke om een werkvergunning te regelen voor de Amerikaans international mislukte, waardoor spelen in de Premier League een lastig verhaal wordt voor Agudelo.

Agudelo kwam de gelederen van Stoke in januari op transfervrije basis versterken, maar hij had geen werkvergunning, waardoor hij voor een huurperiode in Utrecht opteerde. Nu het aanvragen van een werkvergunning voor de 21-jarige aanvaller voor de tweede keer mislukt is, ziet Stoke-manager Mark Hughes het somber in voor de Colombiaanse Amerikaan.

"Deze afwijzing is waarschijnlijk het einde voor hem. We zijn zeer teleurgesteld voor de jongen, aangezien hij zijn best heeft gedaan", zegt Hughes in gesprek met The Sentinel. "Hij is naar Nederland gegaan om zichzelf sterker te maken. Zeg nooit nooit, maar hij moet waarschijnlijk iets van twee jaar wachten voordat hij het vereiste aantal wedstrijden gespeeld heeft. Het is onwaarschijnlijk dat hij in de nabije toekomst een werkvergunning krijgt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen