'Stuttgart wil Stevens vervangen door oude bekende'

5 mei 2014, 08:12   Bijgewerkt: 5 mei 2014, 11:35

Huub Stevens heeft VfB Stuttgart in de Bundesliga gehouden, maar mogelijk blijft een beloning in de vorm van een nieuw contract uit. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Sport Bild wil de Duitse club volgend seizoen niet de Nederlander, maar Armin Veh als trainer voor de groep zetten.

Veh is een goede bekende van Stuttgart, hij was eerder tussen 2006 en 2008 hoofdcoach van die Schwaben. Hij leidde de ploeg in 2007 zeer verrassend naar het kampioenschap. De afgelopen drie seizoenen werkte Veh bij Eintracht Frankfurt, maar hij heeft al laten weten deze club in de zomer te verlaten.

Volgens Bild staat Veh bovenaan het verlanglijstje van Stuttgart, nog boven Stevens. De Duitser wil zelf de interesse van Stuttgart niet bevestigen, maar geeft wel aan dat er 'iets' speelt. "Er is een mogelijkheid die me interesseert. Dat ga ik misschien doen, anders ga ik er even tussenuit."

Stevens trad begin maart in dienst, toen de ploeg op degraderen stond. Hij heeft ervoor gezorgd dat de club inmiddels veilig is en gaat deze week om tafel met de clubleiding. "Belangrijk voor mij is hoe de situatie in zijn totaliteit is", zegt de coach tegen De Telegraaf. "Dit is een club die tussen de vijfde en twaalfde plaats moet spelen en daar moet perspectief op zijn. We gaan deze week praten en zien wel wat er uitkomt."

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen