Doelpunt Huntelaar niet genoeg voor Schalke, Beerens gelijk

23 augustus 2014, 17:37

Klaas-Jan Huntelaar is met een nederlaag begonnen aan het nieuwe Bundesliga-seizoen. De spits zette Schalke 04 op bezoek bij Hannover 96 nog wel op voorsprong, maar daarna scoorde de thuisploeg twee keer. Roy Beerens en Rafael van der Vaart speelden met respectievelijk Hertha BSC en Hamburger SV gelijk.

Huntelaar opende in de 47ste minuut de score namens Schalke, door van dichtbij eenvoudig binnen te schuiven. Het was voor de Nederlander zijn zestigste doelpunt in de Bundesliga. Na de goal van Huntelaar was het woord aan de thuisploeg. Hannover kwam in de 67ste minuut via Edgar Prib langszij, waarna Joselu drie minuten later de beslissende treffer aantekende.

Hamburger SV beleefde afgelopen jaar een zeer teleurstellend seizoen en is er niet in geslaagd met een zege te beginnen aan de nieuwe voetbaljaargang. Op bezoek bij promovendus 1.FC Köln werd met 0-0 gelijkgespeeld. Rafael van der Vaart, die een gele kaart kreeg, speelde de hele wedstrijd.

Roy Beerens is uitstekend begonnen bij zijn nieuwe club Hertha BSC. De vleugelspits leverde bij zijn competitiedebuut al na zestien minuten een assist af. De van AZ overgekomen aanvaller lepelde de bal op het hoofd van Julian Schieber, die de 1-0 maakte tegen Werder Bremen. Kort na rust maakte diezelfde Schieber er 2-0 van, maar genoeg voor een zege bleek het niet. Via Assani Lukimya en Franco di Santo kwamen de bezoekers nog langszij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen