Groep F: FC Barcelona nipt voorbij APOEL Nicosia

17 september 2014, 22:45   Bijgewerkt: 18 september 2014, 01:01

In de Champions League-poule (F) van Ajax, is FC Barcelona begonnen met een nipte overwinning op APOEL Nicosia. De Catalanen wonnen woensdag in het eigen Camp Nou met 1-0 van de Cyprioten. Ajax opende met een verdienstelijk gelijkspel tegen Paris Saint Germain (1-1).

FC Barcelona had aan een doelpunt van Gerard Piqué voldoende om de drie punten naar zich toe te trekken. De verdediger promoveerde in de 28ste minuut een vrije trap van Lionel Messi tot doelpunt. De in België geboren Urko Pardo, de keeper van APOEL Nicosia en in het verleden nog onder contract bij FC Barcelona, hield in het resterende uur zijn doel schoon.

Ajax pakte in de eigen Amsterdam ArenA knap een punt tegen het sterke Paris Saint Germain, waar Gregory van der Wiel in de basis stond. Edinson Cavani bracht de bezoekers binnen een kwartier op 0-1 en daarna kreeg de Frans kampioen meerdere mogelijkheden om er 0-2 van te maken. Die werden echter niet benut, waarna Lasse Schöne in de 74ste minuut de eindscore uit een vrije trap vastlegde op 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen