Gudelj: "Wij zijn NAC en spelen ons eigen spel"

19 september 2014, 11:58

Het eredivisieweekend begint vrijdagavond om 20.00 uur met een aantrekkelijk affiche: de Brabantse derby tussen Willem II en NAC Breda. Nebojsa Gudelj, de coach van de Bredanaars, hoopt dat de trainingsarbeid van afgelopen week beloond wordt en dat NAC de goede serie in stand houdt.

"We hebben deze week scherp en goed getraind. Het is nu zaak dat we dat kunnen vertalen naar de wedstrijd. Daar heb ik echter alle vertrouwen in. We gaan de wedstrijd moet vertrouwen tegemoet en willen de goede reeks van de afgelopen weken een vervolg geven", stelt de coach van NAC op de officiële clubsite. Gudelj kan tegen Willem II niet beschikken over de geblesseerde Elson Hooi en Gill Swerts.

De wedstrijd leeft zowel in Tilburg als Breda, weet Gudelj. Toch is de benadering niet anders, geeft hij aan: "We benaderen deze wedstrijd zoals iedere andere wedstrijd. Dat betekent dat we ook tegen Willem II vol voor de winst gaan. Met die instelling beginnen we aan elke wedstrijd, daar verandert de derby niets aan. Wij zijn NAC. We spelen ons eigen spel, strijden voor elke meter en willen elke wedstrijd winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen