Groningen kan niet winnen van Be Quick, makkie voor NEC

12 november 2014, 21:11

In de Eredivisie wil het de afgelopen tijd niet vlotten bij FC Groningen. In de interlandonderbreking organiseerde de club een oefenwedstrijd om vertrouwen op te doen, maar deze zal eerder een averechts effect hebben gehad. Tegen de amateurs van Be Quick 1887 bleef de ploeg van coach Erwin van de Looi steken op een remise.

Groningen was de eerste helft dominant aan Be Quick, dat uitkomt in de hoofdklasse zondag. Danny Hoesen en Michael de Leeuw zorgden voor een 0-2 voorsprong. In de tweede helft kreeg de Groningse jeugd de kans. Alleen Kappelhof, Kieftenbeld, Mahi, Chery en Burnet speelden nog, van de spelers die normaliter in de hoofdmacht spelen. Het overwicht werd daardoor steeds minder en Be Quick-spelers Daan Driever en Thomas van Marle herstelden keurig het evenwicht: 2-2.

NEC oefende tegen AWC Wijchen en won gemakkelijk met 0-5. Proefspeler Gjermund Asen startte in de basis en luisterde zijn optreden op met een doelpunt. Sjoerd Ars, Cihat Celik en Christian Santos (tweemaal) zorgden voor een prima marge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen