Malheur Dortmund houdt aan met verlies bij Frankfurt

1 december 2014, 00:04

Borussia Dortmund leed zondag op bezoek bij Eintracht Frankfurt alweer de achtste nederlaag van het seizoen. Die Borussen komt daardoor de twijfelachtige eer toe zich hekkensluiter in de Bundesliga te mogen noemen.

In Frankfurt werd het 2-0. Alexander Meier bracht Dortmund al na vijf minuten in een benarde positie door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. Een kwartier voor tijd zorgde Haris Seferovic voor de eindstand en de genadeklap voor de bezoekers.

De ploeg van trainer Jürgen Klopp, die vorig seizoen nog als tweede eindigde, is nu dus hekkensluiter in de Bundesliga. De Champions League-finalist van 2013 verzamelde pas elf punten in dertien speelrondes. Het gat met SC Freiburg, VfB Stuttgart en Hamburger SV is één punt. Volgende week neemt BVB het in eigen huis op tegen nummer zeven Hoffenheim.

In de Champions League verzamelde Dortmund in vijf wedstrijden dit seizoen meer punten (twaalf) dan in de Bundesliga. De Duitsers verzekerden zich in groep D al van een plekje in de knock-outfase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen