Acolatse (19) tot medio 2018 bij Ajax: "Mooie beloning"

29 januari 2015, 15:56

Ajax had al een mondelinge overeenkomst met Elton Acolatse bereikt over een nieuw contract en de negentienjarige linksbuiten heeft vandaag (donderdag) zijn krabbel gezet onder een verbintenis dat hem tot de zomer van 2018 aan de regerend landskampioen verbindt. Het verbeterde en verlengde contract van de jongeling gaat per 1 juli 2015 in.

Acolatse is al de zoveelste Ajacied waarover contractnieuws naar buiten wordt gebracht. "Ik heb hier hard voor gewerkt", zegt het talent tegen Ajax TV over zijn contractverlenging. "Ik zie dit nieuwe contract als een mooie beloning. Het toont dat Ajax vertrouwen in me heeft en dat we samen plannen hebben voor de komende jaren. Mijn doel is uiteraard om uiteindelijk het eerste elftal te halen. Daar werk ik iedere training keihard voor. Ik moet de goede lijn van de afgelopen periode nu zien door te trekken."

De Nederlands-Ghanese flankspeler, die jeugdinternational van Oranje is, debuteerde ruim een jaar geleden voor Jong Ajax. In totaal speelde hij 21 officiële duels voor de Amsterdamse beloften, waarin hij vier keer wist te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen