Krul keert terug in besloten duel: "Enkel voelt goed"

8 januari 2015, 21:17

Na een periode van afwezigheid door een blessure kwam Tim Krul donderdag weer eens in actie. De Nederlandse goalie maakte zijn opwachting voor Newcastle United in een besloten oefenwedstrijd tegen Celtic. Hij stond de eerste helft van het met 3-1 verloren duel onder de lat en richt zich nu op de wedstrijd tegen Chelsea van komend weekend.

Door een enkelblessure stond Krul maar liefst zes weken buitenspel. Op de officiële website van The Magpies vertelt hij dat het heerlijk was om de keeperhandschoenen weer aan te mogen trekken. "Wedstrijdsituaties zijn altijd anders dan momenten op de training, daarom wilde ik graag spelen. Ik ben blij met mijn terugkeer, zo kan ik weer in mijn ritme komen."

Krul ondervindt weinig tot geen hinder meer van zijn blessure. "Mijn enkel voelt echt goed aan. Hij is sterk, het voelt helemaal niet als een probleem. Ik ben blij dat ik weer terugkom, ik ben niet zo goed in het bekijken van wedstrijden vanaf de tribune. Zaterdag spelen we een mooie wedstrijd tegen Chelsea, hopelijk ben ik er klaar voor. Ik heb er in ieder geval hard voor getraind."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen