Schaars: "Verwacht dit seizoen zeker nog te spelen"

7 januari 2015, 09:03

Voor Stijn Schaars zijn het niet bepaald leuke tijden. De middenvelder wordt geteisterd door blessureleed. De geroutineerde PSV'er had zijn rentree in het zicht, maar liep tegen een nieuwe tegenslag aan. In december werd hij geopereerd aan zijn meniscus. Sindsdien kan Schaars weer vooruit kijken.

"Het is heel vervelend dat dit is gebeurd, maar het is een gewone voetbalblessure die veel voorkomt", relativeert de dertigjarige Schaars in De Telegraaf. "Het is een geluk bij een ongeluk dat het niet een terugkeer van de blessure was waarvoor ik in Amerika ben geopereerd. Dat was een ramp geweest. Ik weet niet wat ik dan nog had kunnen doen", aldus de routinier.

Op 29 maart vorig jaar maakte Schaars voor de laatste keer zijn opwachting voor het eerste elftal van PSV. Wanneer hij kan spelen, durft hij niet te zeggen. "We zijn bezig de drukbelasting op te voeren en tot nu toe krijg ik geen vocht in mijn knie. Ik heb geen datum in mijn hoofd zitten voor mijn terugkeer, maar ik verwacht dit seizoen zeker nog in actie te komen", aldus Schaars, die met PSV mee op trainingskamp is naar Gran Canaria.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen