Schreuder: "In ieder geval vertrouwen getankt"

Ger
24 januari 2015, 00:07

FC Twente versloeg rivaal Heracles Almelo vrijdagavond met 2-0. Jésus Corona scoorde de openingstreffer na een foute terugspeelbal van Ramon Zomer. Invaller Bilal Ould-Chikh legde vlak voor tijd de eindstand vast. Trainer Alfred Schreuder toonde zich na afloop tevreden met het resultaat.

"Ik had het gevoel dat we goed begonnen, maar dat zakte vrij snel weg. Simpelweg omdat we te slordig waren aan de bal", aldus Schreuder op de website van FC Twente. "We hadden meer van kant moeten wisselen om de bal vervolgens diep te spelen. In de eerste helft hebben we dat niet genoeg gedaan en leden we veel balverlies. Het elftal werd daardoor ook wat onrustig. Dan heb je een doelpunt nodig, omdat je anders tegen jezelf blijft spelen."

Na de openingstreffer van Corona besloot Schreuder zijn elftal in een andere formatie te laten spelen. "Dat deden we omdat het niet goed ging. In de slotfase gooiden de spelers de schroom meer van zich af, dat wil je graag zien. Voor ons is dit een belangrijke overwinning, ook richting de bekerwedstrijd van dinsdag tegen AZ. We hebben in ieder geval vertrouwen getankt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen